Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Αζάια Κάνααν αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, αφήνοντας ωστόσο κάποιες αιχμές….

«Αγαπημένε μου Ολυμπιακέ. Αυτές οι δυο χρονιές ήταν υπέροχες. Back-to-back φάιναλ φορ, όλα τα εγχώρια Κύπελλα στην πρώτη σεζόν, όλα εκτός από ένα στη δεύτερη. Δεν καταφέραμε τον απόλυτο στόχο που ήθελα να πετύχω με αυτόν τον φανταστικό οργανισμό, όμως σίγουρα είχα τις ευκαιρίες και αυτό είναι που ήθελα.

Έχτισα πολλές σχέσεις και πολλές φιλίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στα αδέλφια μου, πολεμήσαμε, παλέψαμε όταν ουδείς πίστευε σε εμάς.

Στον Πειραιά και στη Θύρα 7: Πραγματικά εκτιμώ την αγάπη σας, από τα βάθη της καρδιάς μου. Στο ξεκίνημα χρειάστηκε να κερδίσω πολλούς από εσάς, ωστόσο αν κάτι γνωρίζετε για εμένα, είναι ότι οι προκλήσεις είναι το καύσιμό μου. Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα (όταν μου το επέτρεψαν). Θα έχετε πάντα ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μου. Με αγάπη και με σεβασμό, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε» ανέφερε στο ποστάρισμά του.

ertsports.gr