Οπως πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ φαίνεται ότι την πάτησε η Ελένη Μενεγάκη.

Εχει συμβεί στους περισσότερους επωνύμους. Σελίδες που φέρουν το όνομά τους ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στα social media, εξαπατώντας, ουσιαστικά τους φαν τους.

Προφανώς τέτοιες σελίδες υπάρχουν και με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, σελίδες που εξαπατούν τους φαν της παρουσιάστριας και για αυτό η ίδια θέλησε σήμερα να τους ενημερώσει και να τους προειδοποιήσει.

«Απορώ όσοι κάνουν like σε ψεύτικες σελίδες δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τα δίνουν. Μόνο αυτός που σου το λέει θα στα δώσει, ο άλλος που είναι δήθεν τάχα μου αντ’ αυτού, που πιστεύεις ότι θα σου δώσει τα δώρα, δε θα σου τα δώσει ποτέ. Να προσέχετε εκείνους που σας τάζουν δώρα. Εγώ μιλάω για την δική μου περίπτωση. Δηλαδή αν βλέπετε σελίδες «Ελένη Μενεγάκη» και βλέπετε δώρα, δεν είμαι εγώ και το καταλαβαίνετε γιατί τις σελίδες αυτές τις ακολουθούν χίλια, δυο χιλιάδες άτομα. Δεν έχουν καμία σχέση με εμένα. Προσέξτε! Προσέξτε γιατί θα μπλέξετε! Μόνο από αυτό που βλέπετε από εδώ μέσα, από το προφίλ μου στο instagram, που σας το δείχνω… Προσέξτε! Σας κοροϊδεύουν…»!

iefimerida.grΠηγή