Κατερίνα Καραβάτου: Ο θάνατος της μητέρας της κι ο χωρισμός με τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Night Out και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

«Δεν κάνω εγώ unfollow και τέτοια, δεν τα πιστεύω αυτά εγώ. Δεν κρέμεται τίποτα από ένα follow και ένα unfollow. Όπως δεν νομίζω ότι κρέμεται κάτι και από τα likes. Και επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που δεν κάνω κανένα like ποτέ και σε κανέναν για να μην πέσουν και παρεξηγήσεις. Προτιμώ να μην έχω καμία σχέση, από το να έχω να αντιμετωπίσω διάφορα πράγματα».

«Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό το instagram, ρετούς δεν κάνω γιατί δεν ξέρω να κάνω. Εμένα μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω είμαι άβαφη», αποκάλυψε.

Για τους λόγους που δεν κάνει μπότοξ: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατον», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το πιο δυνατό μου σημείο θεωρώ είναι τα πόδια μου. Το μεγαλύτερο προσόν του χαρακτήρα μου είναι ότι είμαι ειλικρινής και ευγενής», απάντησε σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τα δυνατά της σημεία.

Για τον θάνατο της μητέρας της: «Δεν έχω να λέω τι λέξη μαμά, δεν έχω κάποιον να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Για τον χωρισμό και τις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη ως πατέρας των παιδιών τους: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Θα συνεργαζόταν ξανά με τον πρώην σύζυγό της; «Αν μας δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί ξανά αυτό το πράγμα, άλλωστε συνεργαζόμασταν με τον Κρατερό για επτά χρόνια, όχι ακόμα δεν…»

govastileto.gr


Πηγή