Αλήθεια πως μπορεί να νιώσει ένα μικρό παιδί όταν δει για πρώτη φορά τον μπαμπά του ξυρισμένο; Μπορεί να κλάψει, μπορεί να ουρλιάξει μπορεί όμως και να μείνει κόκκαλο.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της μικρής Αμέλιας, ένα κοριτσάκι μόλις 14 μηνών που είδε για πρώτη φορά τον μπαμπά της χωρίς γένια.

Ο 32χρονος Τζέρεμι Μπατίζ, είχε γενειάδα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και ακόμη και η σύζυγός του Σοφία τον είχε δει μόλις μία φορά ξυρισμένο.

«Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να ξυριστεί εκείνη την ημέρα» δήλωσε η 36χρονη Σοφία, επαγγελματίας φωτογράφος, που μένουν μαζί με τα παιδιά τους, την Αμέλια και τον 11χρονο Άντιαν στο Τουσόν της Αριζόνα. «Απλώς μου ζήτησε να βάλω την κάμερα στο τηλέφωνο και μετά βγήκε από το μπάνιο. Ήταν μεγάλο σοκ τόσο για την Αμέλια όσο και για μένα. Από τότε που γεννήθηκε η Αμέλια, ο Τζέρεμι είχε πάντα γένια, οπότε όταν ξυρίστηκε, δεν ήξερε καν ποιος ήταν. Η έκφρασή της όταν τον είδε ήταν σαν να έλεγε ‘φύγε μακριά μου’».

Μετά την αποκάλυψη, η Αμέλια παρέμεινε πολύ επιφυλακτική για τον «περίεργο νέο άνδρα» στο σπίτι της. «Χρειάστηκε περίπου μισή μέρα προτού συνειδητοποιήσει ότι αυτός ο παράξενος άνδρας ήταν πραγματικά ο μπαμπάς της» δήλωσε η Σοφία. «Συνέχισε να τον αγνοεί και έτρεχε σε μένα, στον αδερφό μου ή στην μαμά μου. Ήταν ένας ξένος για εκείνη. Ο Τζέρεμι προσπάθησε να κάνει όλα εκείνα που έκανε πάντα μαζί της, όπως να την πάρει έξω μαζί του για να δουν αν έχουμε αλληλογραφία, αλλά ήταν πολύ επιφυλακτική. Μόλις άρχισε να διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο, τότε κατάλαβε ότι ήταν ο μπαμπάς της, γιατί το διάβαζε πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

iefimerida.grΠηγή