Σε μια γωνιά σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Νατάσα Καλογρίδη. 

Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά για τον ποινικολόγο και την ηθοποιό, με την πλειοψηφία των δημοσιευμάτων να τους θέλουν χωριστά, ο φωτογραφικός φακός του NDP τους εντόπισε να γευματίζουν παρέα, σε γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου. 

Καθισμένοι σε μια γωνία πίσω πίσω, για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα -αν και δύσκολο- Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη κουβέντιασαν και έκαναν παρέα για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια αναχώρισαν μαζί. Ο προορισμός τους κοινός αφού έτσι και αλλιώς στο ίδιο κτίριο που βρίσκεται το γραφείο του ποινικολόγου στου Κολωνάκι βρίσκεται και το σπίτι της ηθοποιου. 

Πάντως, η Νατάσα Καλογρίδη, αν και… στο κεφάλι έκανε μια προσπάθεια να κρυφτεί, φορώντας μαύρη κουκούλα και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, με το ντύσιμό της έκανε τα πάντα για να τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα, αδιάκριτα και μη. 

Ντυμένη σαν παίκτρια του My Style Rocks η οποία ντύθηκε για να πάει σε ρέιβ πάρτι, η Νατάσα Καλογρίδη συνδύασε ένα παντελόνι φόρμας σε ηλεκτρίκ χρώμα με λευκές καουμπόικες μπότες και ένα ηλεκτρίκ μπουφάν με πούπουλα, κρατώντας στο χέρι της -φυσικά το κινητό της- μια λευκή τσάντα πασίγνωστου Οίκου Μόδας. Συνδύασε δηλαδή τα ασυνδύαστα. 

iefimerida.grΠηγή