Όταν θηλάζετε, σίγουρα νιώθετε υπέροχα σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο επειδή έχετε το μωρό στην αγκαλιά σας και ισχυροποιείται το μεταξύ σας δέσιμο. Κάποιες φορές όμως ψάχνετε κάτι να ασχοληθείτε όσο διαρκεί η διαδικασία:

Μπορείτε να βάλετε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς στο λάπτοπ. Είναι που είναι διαθέσιμο, γιατί να το αφήσετε αναξιοποίητο;

Φυσικά, η προσοχή σας θα είναι στο μωρό και θα ρίχνετε «κλεφτές» ματιές στη σειρά. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο ήχος θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλά ή και τελείως κλειστός.

Επειδή ακόμα και η εν μέρει παρακολούθηση της αγαπημένης σας σειράς μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, ενδεχομένως θα μπορούσατε να βάλετε κάποια αστεία βιντεάκια στο Υoutube, τα οποία έχουν μικρή διάρκεια.

Βάλτε χαμηλά μουσική, μόνο και μόνο για να ακούγεται κάτι στο χώρο και να σας κρατάει σε στοιχειώδη εγρήγορση. Αν δείτε ότι ενοχλείται το μωρό, κλείστε την τελείως.

Προγραμματίστε τις υποχρεώσεις σας για την επόμενη ημέρα, αναπολήστε όμορφες ιστορίες του παρελθόντος και γενικά κρατήστε το μυαλό σας σε εγρήγορση για όσο διαρκεί ο θηλασμός.Πηγή