Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το “παρών” στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν, τους οποίους μάλιστα αποθέωσε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως στόχος είναι να αποτελέσει παρελθόν η περσινή σεζόν και οι “ερυθρόλευκοι” να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντάς το με πολλές και σημαντικές νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω την χρονιά που πέρασε, που ήταν δύσκολη. Δεν είναι τόσο τραγική όσο την παρουσιάζουν. Φέρνουμε στον Ολυμπιακό ίσως τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή που έρχεται στην Ελλάδα, με επιτυχίες σε μεγάλες ομάδες, με επιτυχίες τεράστιες, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και σε παίκτες που έπαιξαν στις ομάδες του και μεγαλούργησαν. Και έναν προπονητή επιπέδου Πριμέρα Ντιβιζιόν, ένας νέος και ταλαντούχος προπονητής. Όταν τον είδα και μιλήσαμε ξέρει πολύ καλά πού έρχεται τι θέλουμε, θέλουμε μία ομάδα που θέλει συνέχεια να παίζει επίθεση, να κερδίζει και να κερδίζει όμορφα και να χαιρόμαστε το θέαμα και τους παίκτες μας. Θέλουν δουλειά και χρόνο όλα αυτά και πολλή δουλειά. Να είστε σίγουροι πως οι δύο άνθρωποι έχουν δουλέψει στο παρελθόν και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν τους στόχους τους.

Είχαμε αποφασίσει αν έχουμε μία συνέντευξη Τύπου για να ρωτήσετε ό,τι θέλετε για το τι έγινε στην προηγούμενη σεζόν, τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι κάνουμε σαν χώρα και ομάδα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα γι’ αυτό, αλλά είμαστε εκεί να απαντήσουμε. Να πάμε στο παρόν».//Α.ertsports.gr