Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εφημερίδα Secret για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα βήματα που ακολουθεί η κόρη της, Λήδα.

«Η κόρη µου, η Λήδα, είναι πλέον 20 χρόνων. Έχει γυρίσει από την Αµερική και θέλει να µείνει στην Ελλάδα. Μένει µόνη της, νοικιάζει σπίτι κοντά µου. Τελείωσε το Λύκειο στην Αµερική και γύρισε εδώ» ανέφερε η Ματθλίδη Μαγγίρα και πρόσθεσε:«Όσον αφορά τα επαγγελµατικά της, έχει ανοίξει ένα e-shop για ravers, όπου πουλάει διάφορα αξεσουάρ και λέγεται “Kandi and art”».

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει σύντροφο και πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της.

«Στα προσωπικά µου είµαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω βρει µε τον εαυτό µου, που είναι το πιο σηµαντικό πράγµα. Έχει σταµατήσει ο πόλεµος µέσα µου. Έχω µια σχέση και είµαι πολύ καλά», δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Όσο για το πού την συναντάμε θεατρικά αυτή τη σεζόν; «Κάνω τη θεατρική παράσταση “Κίνηση-µατ”, µε τον Γιώργο Κοψιδά, σε ένα έργο του Μιχαήλ Ανθή. Ξεκινήσαµε από Θεσσαλονίκη. Η παράσταση έχει πάει πολύ καλά και θα κάνουµε περιοδεία παντού. Το έργο διαδραµατίζεται σε µια ταράτσα, ενώ κάτω στον δρόµο γίνεται µια διαδήλωση µε καπνογόνα, Μολότοφ και πολύ ξύλο. Εγώ υποδύοµαι µια επαγγελµατία διαδηλώτρια-αντιεξουσιάστρια και ο Γιώργος έναν ΜΑΤατζή», απάντησε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

govastileto.gr


Πηγή