Αν το δεις εξωτερικά, μοιάζει σαν ένα ελαφρώς «πειραγμένο» Cadillac Escalade, τίποτα το φοβερό δηλαδή.

Είναι γιατί το συγκεκριμένο SUV δεν θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά του έτσι εύκολα στον καθένα, παρά σε κείνον που θα θελήσει να κινηθεί εναντίον του με κακόβουλους σκοπούς!

Πριν απλώσεις χέρι πάνω του, θα το δεις να μετατρέπεται σε AddArmor Bulletproof Cadillac Escalade, με ένα πακέτο δραστικών τροποποιήσεων που κοστίζει πάνω από 310.000 ευρώ (350.000 δολάρια).

Η AddArmor ειδικεύεται σε μισθοφορικές στρατιωτικές υπηρεσίες και φύλαξη υψηλών προσώπων και ξέρει καλά τα τρωτά σημεία ενός αυτοκινήτου. Και στο συγκεκριμένο πακέτο, δεν άφησε τίποτα στην τύχη του.

Πέρα από τα αλεξίσφαιρα τζάμια των 5 εκατοστών και την καινοτόμα και πανάλαφρη θωράκιση της καμπίνας από πάνελ ανθρακονήματος, που είναι 10 φορές ισχυρότερη από το ατσάλι και 60% πιο ελαφριά, η AddArmor προσφέρει στο Executive Protection πακέτο της αναρίθμητα ακόμα καλούδια.

Καλούδια κρυμμένα μέσα στο υπερπολυτελές εσωτερικό με την 32άρα τηλεόραση, το ενσωματωμένο Wi-Fi, το ηχοσύστημα της Sony και την πολυτέλεια που ξεχειλίζει.

Τι προσφέρει; Από χερούλια με ηλεκτροσόκ στις πόρτες, θύρες για όπλα ώστε να ανταποδίδεις τα πυρά, «κανόνια ήχου» και σπρέι πιπεριού στο εξωτερικό, αυτό το SUV διαθέτει επίσης συστήματα καταγραφής ήχου, ηχεία, σειρήνες και πολλά ακόμα.

Πολλά, όπως νυχτερινή όραση, σύστημα εντοπισμού ναρκών και εκρηκτικών υλών, δορυφορικό τηλέφωνο και δορυφορική κάλυψη, επικοινωνία με το 24ωρο κέντρο της εταιρίας και τόσα ακόμα.

«Το AddArmor Executive Protection Package Escalade αντιπροσωπεύει πραγματικά τον κολοφώνα όσων μπορούμε να προσφέρουμε σε όρους υψηλής προστασίας και άνεσης», δήλωσε περιχαρής ο πρόεδρος της εταιρίας, Jeff Engen Anderson.

newsbeast.grΠηγή