Οι φωτογραφίες της Μαρίας Νόρντο είχαν κάνει το γύρο του κόσμου πριν λίγο καιρό, εξαιτίας της παράξενης, τεράστιας και σουβλερής κοιλιάς της. Τότε κυοφορούσε τρίδυμα. 

Τώρα η κοιλία της γίνεται και πάλι viral. 

Η Νόρντο γέννησε, έφερε στον κόσμο τρία υγιέστατα μωρά, αλλά η κοιλιά της εξακολουθεί να είναι παράξενη. Διαφορετική από την προηγούμενη, αλλά παράξενη και πάλι. 

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του Ιμπέν, του Φιλίπ και της Ανιέ, η Νόρντο πόσταρε φωτό από την κοιλιά της γράφοντας: 

«Τώρα έχω μια πραγματικά περίεργη κοιλιά που, εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγάλη. Η μήτρα μου δεν έχει συρρικνωθεί ακόμα. Επειδή η κοιλιά μου ήταν τόσο τεντωμένη, θα πάρει περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα βάλω μια ειδική ζώνη, επειδή είναι αρκετά ενοχλητική και μου προκαλεί πόνους».

Και φυσικά συνέχισε να ποστάρει δείχνοντας τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γυναίκα μετά τη γέννα: 

«Μετά την εγκυμοσύνη διαχωρίστηκαν οι κοιλιακοί μου μύες. Έχω επίσης κάποια προβλήματα με τη στάση του σώματός μου, λόγω του ότι θηλάζω συνεχώς». 

Τρεις μήνες μετά τη γέννα, η περίεργη κοιλιά της Νόρντο, εξακολουθούσε να είναι στη θέση της, πάντως. «Ετσι είναι οι κοιλιά μου μετά το φαγητό.  Η πρόοδος είναι αργή. Κάνω ασκήσεις αναπνοής κάθε μέρα και δεν μπορώ να κάνω πράγματα που απαιτούν σωματική καταπόνηση. Χρησιμοποιώ τη ζώνη για την κοιλιά 4 με 5 ημέρες την εβδομάδα. Μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες συρρικνώθηκε λίγο η κοιλιά μου, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμη», είχε γράψει ακόμη. 

Η Νόρντο θέλησε να παρουσιάσει την ωμή αλήθεια του να γεννάς τρίδυμα και κέρδισε τη συμπάθεια και την υποστήριξε όλων των ακολούθων της στο Instagram που στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτή τη μάχη που έδωσε με το σώμα της. Πηγή