“Σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου πάντως, τα βασικά τα ξέρω από μόνη μου, είμαι πολύ καλή και στην αυτοκριτική και στο να είμαι ειλικρινής με μένα” είπε η Νικολέττα Καρρά.

Η Νικολέττα Καρρά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για τη ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και το πως διατηρεί την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση.

Χρειάστηκε ποτέ στη ζωή σας να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ψυχολόγου;

Ναι, βέβαια έχω πάει σε ψυχολόγο. Τον τελευταίο καιρό σταμάτησα λόγω κάποιων συνθηκών, καθώς δεν προλάβαινα. Πάντα ήμουν πολύ καλή στο να συζητάω μόνη με τον εαυτό μου, οπότε η ψυχολόγος μου απλά με είχε βοηθήσει να ανταπεξέλθω σε κάποιες συνθήκες. Σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου πάντως, τα βασικά τα ξέρω από μόνη μου, είμαι πολύ καλή και στην αυτοκριτική και στο να είμαι ειλικρινής με μένα. Και πολύ αυστηρή έχω υπάρξει. Γενικά κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και μόνη μου, οπότε η ψυχολόγος μου ήταν απλώς μια παρέα για εμένα, πολύ σημαντική όμως. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά μόνη μου….

Ποιο είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητάς σας;

Αιώνια νεότητα (γέλια); Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι. Προσέχω όσο μπορώ τα πολύ βασικά. Κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω λίγο το τι τρώω, αλλά μέχρι εκεί.

Κάποιοι συνάδελφοι σας παραδέχονται τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους, όπως ότι κάνουν μπότοξ. Εσείς είστε υπέρ ή κατά αυτού;

Είμαι υπέρ, απλώς εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα γιατί στη δική μας δουλειά αλλάζει η έκφραση και αυτό είναι πάρα πολύ κακό.

zappit.grΠηγή