Νίκος Μάνεσης: «Ο πατέρας μου διαμελίστηκε όταν ήμουν 14 χρόνων»

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μίλησε μέσω skype η μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, πριν από 2,5 χρόνια.

Ο Νίκος Μάνεσης, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τη μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, η οποία αγωνίζεται να δικαιωθεί για το χαμό του γιου της, θέλησε να μοιραστεί τη δική του προσωπική ιστορία για την απώλεια του πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 14 ετών.

Ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε:

«Θα σας πω κάτι και κλείνουμε, δεν το έχω πει ποτέ. Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή. Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αυτοκίνητο, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο σώθηκαν σαν από θαύμα», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω μία συγκεκριμένη άποψη για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές», πρόσθεσε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης

govastileto.gr


Πηγή