Στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» το σενάριο της οποίας έγραψε μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Η Ελένη για μένα είναι φαινόμενο. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω συναντήσει στην ελληνική τηλεόραση. Επειδή είχε σχέση με τον Αλέξανδρο από το «Πάτερ Ημών» ή όταν καμιά φορά μιλούσαν στο τηλέφωνο ή έπαιρνε και η ίδια και έλεγε «πολύ γέλασα με αυτό, να δεις τι είχα κάνει εγώ». Και μας ξεδίπλωνε πράγματα, τα οποία εμείς τα βάζαμε, τα είχαμε κρατήσει σε ένα χαρτί και κάναμε τη διασπορά μέσα στα επεισόδια. Νομίζω ότι είχαμε ότι το είχαμε κάνει αυτό την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος και ήταν σε εμάς, που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο. Κάποια στιγμή μας είχε πει η Ελένη μια ιστορία που της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη βαρεμάρα και περίμενε να έρθει κάποια άλλη πιο «ελαφριά» και μας έδωσε τη σκηνή σχεδόν έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε ποιο ήταν το αρχικό καστ της θρυλικής σειράς, αλλά και ότι μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα έκαψαν το σενάριο του 3ου κύκλου.

govastileto.grΠηγή