Ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση χθες, αφού μια νεαρή γυναίκα τον κατηγόρησε ότι την βίασε σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο 29χρονος Μπράουν, ο πρώην σύντροφος της Ριάνα, αρνείται τις κατηγορίες. Κρατήθηκε για μία νύχτα σε αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του, Ραφαέλ Σις, είπε σήμερα ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ώστε να διεξαχθεί έρευνα και να διαπιστωθεί για ποιον λόγο τον κατήγγειλε η γυναίκα και ποια ήταν τα κίνητρά της.

Το περιοδικό Closer είχε αποκαλύψει πρώτο ότι ο Μπράουν, ο σωματοφύλακάς του και ένας φίλος του τέθηκαν υπό κράτηση αφού η 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασαν στη σουίτα του τραγουδιστή στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental τη νύχτα της 15ης Ιανουαρίου.

Ο Σις διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο πελάτης του δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα αυτή.

Το 2009 ο βραβευμένος με Γκράμι Αμερικανός μουσικός είχε δηλώσει ένοχος για επίθεση εναντίον της τότε φίλης του, Ριάνα. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο, ιδίως αφού δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης μια φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας με μωλωπισμένο το πρόσωπό της.

iefimerida.grΠηγή