Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από τον χώρο της μόδας, τα ψηλόμεσα τζιν φαίνεται πως έκαναν τον κύκλο τους, δίνοντας την θέση τους στα παλιά, γνωστά «χαμηλοκάβαλα».

Τα συγκεκριμένα παντελόνια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1993 όταν ο Alexander McQueen παρουσίασε τα «bumsters». Χρειάστηκαν ακόμη επτά χρόνια μέχρι να γίνουν η επιτομή του στυλ, καταφέρνοντας τελικά τη δεκαετία του 2000 να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας και βασική επιλογή όλων των pop stars της εποχής, αφού τα φόρεσαν τότε από την Paris Hilton μέχρι τη Madonna.

Φυσικά κάποια στιγμή, η απήχησή τους άρχισε να φθίνει και κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα ψηλόμεσα τζιν, που ομολογουμένως κολακεύουν σχεδόν κάθε σωματότυπο. Οι γυναίκες έβαλαν στην άκρη τα άβολα χαμηλοκάβαλα κι επένδυσαν στα Mom Jeans, που τονίζουν την καμπυλότητα των γλουτών, αναδεικνύουν την μέση και κολακεύουν το γυναικείο σώμα.

Πάντως από πέρυσι brands όπως Levi’s, IAMGIA, ακόμη και Tom Ford έχουν συμπεριλάβει τα χαμηλοκάβαλα τζιν στις φετινές συλλογές τους. Επίσης μεγάλα ονόματα της μόδας/ infuencers/ fashionistas, όπως οι αδερφές Kendall και Kylie Jenner αλλά και οι αδερφές Gigi και Bella Hadid, έχουν ήδη φωτογραφηθεί αρκετές φορές φορώντας τα.

govastileto.grΠηγή