Ο Μάρκος Σεφερλής για τις αρνητικές κριτικές: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες…»

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «πόλεμο» και τις αρνητικές κριτικές που δέχεται για την σάτιρά του.

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθεί να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου. Αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιων ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμου.

Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί. Ανάμεσα στα 500 εκατομμύρια που με βλέπουν είναι και οι ευτραφείς και οι ομοφυλόφιλοι και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που «λένε» ότι χλευάζω. Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, του μάγκες και του νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής.

govastileto.gr


Πηγή