Δύσκολη χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε ο Νίκος Κουρκούλης, αποκαλύπτοντας τι συνέβη με την σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου.

Την ώρα που δημοσιεύματα τους θέλουν να τραβούν χωριστούς δρόμους, ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Η Κέλλυ ήταν αγνή και απλή. Αυτό με τράβηξε στο να θέλω να μείνω μαζί της για πάντα. Διαβάζω τα δημοσιεύματα που μας θέλουν να χωρίζουμε. Όταν βλέπω να γράφεται πως χωρίζουμε, σκέφτομαι μόνο να μη φτάσει στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου έχουν ρωτήσει σχετικά με τα δημοσιεύματα χωρισμού. Τους εξήγησα ότι στη δουλειά μου υπάρχουν αυτά. Όταν πήγαμε στην Αυστραλία με την Κέλλυ υπήρξε τριβή μεταξύ μας.

Ήμασταν όλη μέρα μαζί. Το 2018 ήταν για μένα μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μέσα στην οικογένεια είχαμε πολλές άσχημες στιγμές. Χρειάστηκε προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Φέτος έκανα κάτι που είχα κάνει πάλι πριν τέσσερα χρόνια. Με την Κέλλυ κάτσαμε και γράψαμε αυτά που έχουμε αυτή τη στιγμή, τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής μας. Τα καλά είναι πολύ περισσότερα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρκούλης.Πηγή