Υλικά

300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

250 γρ. γιαούρτι

250 γρ. βούτυρο γάλακτος

250 γρ. ζάχαρη

5 αυγά

Εκτέλεση

Με το μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές, αφράτο μείγμα. Προσθέστε το γιαούρτι και τα αυγά (ένα – ένα) χτυπώντας διαρκώς. Ρίξτε στο μείγμα το αλεύρι, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μεταφέρετέ το σε μια βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήστε το για περίπου μία ώρα σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 180 βαθμούς.

vita.gr

agrinio24.gr