Αν κάτι ξεκινήσει να στραβώνει και όλα τα άλλα θα πάνε στραβά. Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει με την Μέγκαν Μαρκλ η οποία δέχεται απανωτά χτυπήματα προσελκύοντας αρνητική δημοσιότητα. 

Μετά τα όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, μετά την παραίτηση της βοηθού της Μελίσα Τουάμπτι, και την παραίτηση της προσωπικής της γραμματέως Σαμάνθας Κοέν παραιτείται και η επικεφαλής της προσωπικής της ασφάλειας. 

Ηδη, οι δύο πρώτες παραιτήσεις των προσωπικών τους βοηθών είχαν κάνει πολλούς να μιλούν για διδακτορικές συμπεριφορές τόσο του πρίγκιπα Χάρι όσο και της Μέγκαν Μαρκλ στους συνεργάτες τους. 

Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο λόγος που τσακώθηκαν χοντρά η Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ πριν από το γάμο ήταν γιατί η πρώην ηθοποιός μίλησε εξαιρετικά άσχημα και προσέβαλε εργαζομένους του παλατιού του Κένσιγκτον. 

Δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε έξω φρενών με τον τρόπο που ο εγγονός της πρίγκιπας Χάρι έμαθε ότι φώναζε στο προσωπικό, με αποτέλεσμα να τον φωνάξει στο παλάτι και να τον εγκαλέσει. 

Και τώρα παραιτείται και η επικεφαλής της προσωπικής τους ασφάλειας, λιγότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που ανέλαβε το ρόλο. Πηγή της Σκότλαντ Γιαρντ μιλώντας στη Daily Mail ανέφερε: «Είναι αλήθεια, φεύγει. Το ανακοίνωσε τα Χριστούγεννα. Αλλά φεύγει για προσωπικούς λόγους και δεν δεν έχει να κάνει με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ που είναι στενοχωρημένοι που την χάνουν. Εχει αποφασίσει να φύγει από τη Met. Είναι κρίμα. Είναι μεγάλο σοκ. Ολοι είναι στενοχωρημένοι, όπως και αυτή. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι μια απόφαση που πήρε ελαφρά τη καρδία». 

Την ίδια ώρα μια βασιλική πηγή αρνήθηκε ότι υπήρξε κάποια σύγκρουση ανάμεσα στην Μέγκαν Μαρκλ και την επικεφαλής της προσωπικής της ασφάλειας. 

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια στιγμή που τα δημοσιεύματα παρουσιάζουν την Μέγκαν Μαρκλ δυστηχισμένη, καθώς δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, μοιάζοντα να έχει πέσει ακριβώς στην ίδια παγίδα στην οποία είχε πέσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Την ίδια ώρα ο πρίγκιπας Χάρι μοιάζει απελπισμένος και γεμάτος ενοχές για το γεγονός ότι η σύζυγός του έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση. 

Ωστόσο, η Daily Mail σημειώνει ότι η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ να αντιμετωπίζεται σαν μια από το λαό, είχε φέρει μεγάλες προκλήσεις στην ομάδα της ασφάλειάς της. «Σε αντίθεση με κάποιον που μεγαλώνει μέσα στη βασιλική οικογένεια και έχει συνηθίσει τη στενή αστυνομική προστασία από την κούνια του, αν πρέπει να αποδεχθείς κάτι τέτοιο σε μεγάλη ηλικία, μπορεί να γίνει πολύ περιοριστικό», ανέφερε πηγή του παλατιού. «Ακόμη και αν ήταν διάσημη ηθοποιός μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε και να κυκλοφορεί ελεύθερα. Αλλά στο νέο της ρόλο δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς την ομάδα προστασίας της και αυτό είναι κάτι τρομερά περιοριστικό για ένα άτομα σαν και αυτή». 

Η μπόντιγκαρ της Μέγκαν Μαρκλ έγινε γνωστή όταν την έσωσε λίγο πριν την ποδοπατήσουν οι ντόπιοι σε μια τοπική αγορά στα νησιά Φίτζι που θέλησε να επισκεφθεί. Την έβγαλε έξω σχεδόν σηκωτή. Πηγή