Μαζί με το νέο έτος, ήρθαν και νέοι όροι στον κόσμο της αγάπης και των σχέσεων. Εκεί, που είχαμε μάθει το ghosting, έρχονται νέες λέξεις να μπουν στη ζωή μας και να περιγράψουν συμπεριφορές ερωτικών συντρόφων.

Εάν βρίσκεστε σε ερωτικό παιχνίδι, η ειδικός των dating trends, Eugénie Legendre, σας καλεί να προσέχετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας προκειμένου να μην καταλήξετε με ραγισμένη καρδιά.

Το νέο trend στις σχέσεις είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους σαν συμπεριφορά, ωστόσο, πλέον ξέρουμε το όνομά του. Ονομάζεται pocketing.

Μπορεί να ακούγεται χαριτωμένο, μιας και φαντάζεστε ότι σχετίζεται με την «τσέπη», δηλαδή ότι ο ένας βρίσκεται κολλημένος με τον άλλον, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση. Pocketing είναι όταν βγαίνετε με τον σύντροφό σας και ενώ οι εβδομάδες και οι μήνες περνούν, δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τους φίλους και τους γονείς του.

«Εάν δεν σας έχει γνωρίσει στους φίλους και την οικογένειά του ενώ οι μήνες περνούν, τότε είναι ο καιρός να ανοίξετε τα μάτια σας, καθώς βρίσκεστε στη σφαίρα του pocketing», συμβουλεύει.

Αυτός ο τύπος σας χρειάζεται όταν δεν έχει τι να κάνει, όταν το πρόγραμμά του έχει κενό και θέλει να το καλύψει για να μην κάθετε μόνος του.

iefimerida.grΠηγή