Τα κακόβουλα σχόλια των γύρω της κλήθηκε να αντιμετωπίσει η χρήστης του Tumblr Parisianqueen, που ονομάζεται Ειρέλα, όταν έκανε μια αγορά που εκείνοι θεώρησαν απαράδεκτη.

Η νεαρή αποφάσισε να μοιραστεί μέσω ανάρτησης τι έγινε και έκανε τους ανθρώπους να αγανακτήσουν και να θυμώσουν μαζί της.

Την εποχή που η οικονομική της κατάσταση ήταν άθλια, χωρίς να έχει φαγητό και στέγη, αποφάσισε να ξοδέψει 25 δολάρια για να αγοράσει κεριά. Μπορεί η επιλογή της να μην βγάζει κανένα νόημα στο μυαλό των περισσοτέρων, ωστόσο, για εκείνη σήμαινε πολλά.

Μέσω ανάρτησής της εξηγεί γιατί αγόρασε τα κεριά και όχι φαγητό, θέλοντας να πει σε όσους διαβάσουν την ιστορία της πως δεν πρέπει να βιάζονται να κρίνουν τους άλλους.

Οπως γράφει, το βράδυ που τα αγόρασε τα έβαλε εκεί που κοιμόταν, ενώ το πρωί τα τοποθετούσε στον χώρο που θα καθόταν. Κάποια στιγμή το ένα το κουβαλούσε μέσα στην τσάντα, ωστόσο, κανένα από αυτά δεν τα άναψε. Το μόνο που έκανε ήταν να τα μυρίζει.

Η Εριέλα περιγράφει όλη την κούρασή της, τη δουλειά που έκανε η οποία της έδινε ελάχιστα χρήματα και υποστηρίζει πως ανακουφιζόταν όταν έβλεπε τα κεριά.

«Αντιπροσώπευαν τους μελλοντικούς μου στόχους, το σπίτι που ήθελα να διακοσμήσω και το πώς θα ήθελα να είμαι κάποια στιγμή μακριά από αυτό το χάος. Οταν μετακομίσαμε σε διαμέρισμα και η οικονομική μας κατάσταση βελτιώθηκε, έκαιγα κεριά κάθε μέρα. Οταν τελειώνουν, τα καθαρίζω, τους κολλάω ετικέτες και φτιάχνω το χαριτωμένο σημείο που πάντα ήθελα», αναφέρει.

«Ετσι, κάθε φορά που ακούω για κάποιον πολύ φτωχό που αγοράζουν για τον εαυτό τους, έναν καφέ ας πούμε, ένα διακοσμητικό, ίσως ένα video game… Δεν τους κρίνω. Τους καταλαβαίνω. Χρειάζεται να έχει μια χαρά, μια έμπνευση, μια προτροπή από κάπου», προσθέτει.Πηγή