Πώς να περάσεις καλύτερα στο «κρεβάτι» τον επόμενο μήνα

Μπορεί να είσαι αρκετό καιρό μόνη σου ή να έχει περάσει απλά αρκετός καιρός από τότε που έκανες σεξ με τον σύντροφό σου. Μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες.

Τα απαιτητικά προγράμματα στη δουλειά, διάφορες υποχρεώσεις ή μικρά θέματα υγείας μπορεί να σε κάνουν να απέχεις για λίγο, παρόλο που δεν θες, από το σεξ.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα μυστικά για τις καλύτερες επιδόσεις, ας δούμε μερικές συμβουλές για το πώς να βάλεις περισσότερες στιγμές απόλαυσης στον επόμενο μήνα.

1. Το σημαντικότερο για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή είναι να ενισχύσεις τη λίμπιντο σου. Μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια σε κάποιο σκεύασμα ή σε συγκεκριμένες τροφές που έχουν τέτοια δράση.

Τα χαμηλά επίπεδα στη λίμπιντό σου, δεν περιορίζουν μόνο την επιθυμία σου για σεξ αλλά και τις επιδόσεις σου και σε άλλα πράγματα στην καθημερινότητά σου.

2. Περιόρισε το άγχος σου. Είναι πολύ ψηλά στη λίστα για μια ποιοτική ζωή και αντίστοιχα και σε αυτή για καλύτερο σεξ. Όταν σκέφτεσαι συνεχώς τα θέματα στη δουλειά, τα οικογενειακά δράματα και τα προβλήματα με τους φίλους τότε το μόνο που θα θες να κάνεις στο κρεβάτι σου είναι να πέσεις και να κοιμηθείς.

Η καλή διάθεση θα σε κάνει να έχεις περισσότερη όρεξη και ενέργεια επιστρέφοντας σπίτι σου.

3. Αν τα πράγματα δεν αλλάζουν για ένα μεγάλο διάστημα τότε ίσως πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Δεν είναι κακό να ζητάμε βοήθεια. Δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα αλλά αντίθετα ότι θέλουμε να φτιάξουμε τα πράγματα που πάνε λάθος.

Σε όλους μπορεί να συμβεί σε κάποια φάση της ζωής τους να αντιμετωπίσουν κάποιο θέμα. Ένα ψυχολογικό σοκ ή ένα θέμα υγείας μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή παύση στην ερωτική σου ζωή.

Πηγή: marieclaire.gr


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ