Τα συναισθήματα που νιώθουμε όταν ξεκινάμε μια καινούρια ερωτική περιπέτεια είναι ασύγκριτα με οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα. Ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα να δούμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει μας αναζωογονεί.Όσο περνάει ο καιρός, όμως, ο ενθουσιασμός εξασθενεί και ζητάμε πιο σταθερά και ασφαλή συναισθήματα. Παύει να μας νοιάζει τόσο πολύ το σήμερα και σκεφτόμαστε πιο έντονα το αύριο. Εκεί που πετάμε, λοιπόν, στον έβδομο ουρανό φοβόμαστε μην προσγειωθούμε απότομα.

Το κυρίαρχο ερώτημα πλέον είναι αν θα υπάρξει μέλλον.

Εμείς συγκεντρώσαμε αυτά τα σημάδια που δείχνουν ότι η προσγείωσή σου από τον έβδομο ουρανό θα είναι άκρως ομαλή.

Ποια είναι αυτά;

Έχει πάντα χρόνο για εσένα

Το μεγαλύτερο παράπονο πολλών γυναικών από τον σύντροφό τους είναι ότι δεν έχουν χρόνο για αυτές. Αν στην περίπτωση σου ο χρόνος δεν αποτελεί πρόβλημα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Γιατί αυτό σημαίνει πως για αυτόν είσαι προτεραιότητα και στο δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Κάνει μελλοντικά σχέδια για εσάς

Πολλοί άνδρες δεν θέλουν να μιλάνε για το μέλλον της σχέσης τους και συνήθως αποφεύγουν τέτοιου είδους συζητήσεις με μεγάλη μαεστρία.

Αν ο δικός σου σύντροφος είναι άνετος με τέτοιες συζητήσεις και προτείνει και αυτός ιδέες για την μελλοντική σας πορεία είστε σε πολύ καλό δρόμο.

Σε ξέρουν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του

Ξέρουμε ότι λιώνεις κάθε φορά που μιλάει στο τηλέφωνο και λέει ότι είναι μαζί σου. Δείχνει ότι έχει μιλήσει για εσένα σε φίλους και γνωστούς και νιώθει περήφανος που είσαι δίπλα του.

Ειδικά αν σε έχει γνωρίσει στην οικογένεια του και στους φίλους του σημαίνει ότι θέλει να σε εντάξει στην ζωή του, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό.

Όλοι επηρεαζόμαστε από τις γνώμες των ανθρώπων που αγαπάμε. Αν οι γνώμες τους είναι θετικές για εσένα τότε έχεις μια θέση στην ζωή του χωρίς αμφιβολία.

Σε σέβεται

Το Α και το Ω σε μια σχέση είναι να υπάρχει σεβασμός και από τις δυο πλευρές. Μέσα από τον σεβασμό γεννιούνται όλα τα τρυφερά και όμορφα συναισθήματα που αντέχουν στο βάθος του χρόνου.

Αν χαθεί ο σεβασμός σε μια σχέση, χάνεται και αυτή μαζί του. Είναι κάτι που κερδίζεται μέσω πολλών καταστάσεων και μαζί με αυτόν ακολουθεί η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια.

Αν λοιπόν ο σύντροφος σου έχει αποδείξει ότι σε σέβεται, σε εμπιστεύεται και σε θαυμάζει είναι η καλύτερη βάση που μπορείτε να χτίσετε επάνω μια μακροχρόνια σχέση.Πηγή