Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος σε ηλικία 43 ετών, έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

«Μέχρι το 2012 στο Λονδίνο, ήμασταν μαζί με τον Αλέξανδρο…Ήταν το καλύτερο παιδί, αυτό θέλω να πω μόνο. Με θαύμαζε, ήταν πάντα με το χαμόγελο, με την ευγένειά του. Το 2004 ήμασταν μαζί στο Ολυμπιακό χωριό, πήρε το μετάλλιό του, πήρε το αίμα του πίσω γιατί στο Σίδνεϋ είχε σπάσει το πόδι του

Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί με τον Αλέξανδρο, με έπαιρνε τηλέφωνο με ρώταγε για την Αναστασία ρωτούσε και για τα παιδιά μου. Πολύ ευγενικό παιδί και πολύ γλυκό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ.

Με πήρε και η Δώρα τηλέφωνο, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας και μου ζήτησε να πω δύο λόγια αύριο στην κηδεία…Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να το περάσω αυτό ξανά. Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν», είπε ο Πύρρος Δήμας.

govastileto.gr


Πηγή