Ένα διαφορετικό Survivor 3 θα παρακολουθήσουμε στις 2 Φεβρουαρίου και ημέρα Σάββατο στο ΣΚΑΪ, καθώς φέτος δεν αλλάζουν μόνο οι παίκτες και η τοποθεσία αλλά και το στιλ αγωνισμάτων. 

Αρχικά οι περισσότεροι παίκτες είναι αθλητές και όσοι δεν είναι, είναι γυμνασμένοι και έχουν  στενή σχέση με την γυμναστική. 

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, το Survivor 3 θα γίνει μεν ξανά στον Αγιο Δομίνικο, αλλά σε διαφορετική τοποθεσία από αυτή που γινόταν τις προηγούμενες δύο συνεχόμενες χρονιές. 

Τέλος, φέτος δεν θα δουμε να αγωνίζονται κάθε φορά δύο άτομα από δύο διαφορετικές ομάδες (Διάσημοι- Μαχητές) όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές, καθώς οι αγώνες θα είναι ανάμεσα σε 12  Ελληνες και 12 Τούρκους. 

Κι επειδή φέτος, λοιπόν, τα αγωνίσματα θα είναι πιο απαιτητικά, πιο σκληρά και φυσικά πιο ανταγωνιστικά, η παραγωγή δεν επέλεξε να βάλει στο ριάλιτι επιβίωσης παίκτριες σαν την Σπυροπούλου και την Λάουρα Νάργες, αλλά πιο αθλητικές και πιο ατρόμητες για να αντιμετωπίσουν τις Τουρκάλες. 

Μία από αυτές είναι και η Αφροδίτη Σκαφίδα. 

Αν και 37χρονών, η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει όλες τις προδιαγραφές να νικήσει μέχρι και την πιο γυμνασμένη αντίπαλο, μιας και ήταν ήταν επί χρόνια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ , ενώ έχει συμμετάσχει και σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς όμως να πάρει κάποιο μετάλλιο. 

Οι διακρίσεις μάλιστα όσον αφορά το άλμα επί κοντώ στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτες, καθώς πριν εμφανιστεί η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, κατείχε και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4.55 το οποίο και πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ το 2015. 

Πολύ καλή χρονιά για εκείνη στο άλμα επί κοντό ήταν το 2008, καθώς τότε κατόρθωσε να έχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο.

Σήμερα, η πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ εργάζεται ως personal trainer προπονώντας παιδιά, αθλητές και διάσημους. 

Μάλιστα ανάμεσα στις διάσημες που προπονεί είναι και η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και διάσημες τραγουδίστριες της Κύπρου. 

Η Αφροδίτη μάλιστα συνεχίζει να γυμνάζεται διατηρώντας ακόμη και στα 37 της τους καλοσμιλεμένους κοιλιακούς της.

Άλλωστε όταν της ζητήθηκε να αυτοπαρουσιαστεί στους τηλεθεατές, η Αφροδίτη Σκαφίδα δήλωσε πως είναι ατρόμητη και πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις Τουρκάλες παίκτριες. Πηγή