Το My Style Rocks φτάνει στο τέλος του και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην τελευταία εβδομάδα.

Επτά παίκτριες διεκδικούν τον τίτλο της μεγάλης νικήτριας και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

«Η μεγάλη νικήτρια του My Style rocks θα αναδειχθεί το βράδυ της Παρασκευής και η βασίλισσα θα πάρει έπαθλο 30 χιλιάδες ευρώ. Σε λίγες μέρες θα μάθουμε ποιο κορίτσι θα είναι το τυχερό! Χθες ήταν μία δύσκολη αποχώρηση. Έγινε σε φορτισμένο κλίμα η αποχώρηση της Εύας Μπάση, που ήταν από την αρχή του παιχνιδιού…Κάθε βαθμός του κριτή αυτή την εβδομάδα θα παίξει τον ρόλο του για να έχουμε την ανάδειξη της νικήτριας», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι και πριν τον μεγάλο τελικό μία ακόμη παίκτρια θα αποχωρήσει και τα spoiler έχουν ήδη δείξει ποια θα είναι αυτή.

«Θέλω να πω στα κορίτσια ότι μέχρι τον τελικό την 1η Φεβρουαρίου θα υπάρξει ακόμα μία αποχώρηση. Δε θα είναι επτά οι κοπέλες στον τελικό, αλλά έξι! Μία από εσάς δε θα φθάσει στον τελικό του My Style Rocks…», ανέφερε.

Στην τελική εβδομάδα κάθε ημέρα δίπλα στους κριτές θα βρίσκεται ένας ακόμη κριτής γκεστ από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Στο επεισόδιο της Δευτέρας θέση στην κριτική επιτροπή πήρε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

iefimerida.grΠηγή