Ετοιμος να ριχτεί στη μάχη κόντρα των Τούρκων αντιπάλων του στο Survivor 3 είναι ο Νίκος Κοσμάς και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους γείτονες.

Ο 26χρονος καρατέκα, ένας από τους 12 παίκτες του ριάλιτι,  στο παρελθόν, έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές Τούρκους πρωταθλητές οπότε ο στίβος μάχης δεν του είναι καθόλου άγνωστος, είναι απλά μια ακόμη ημέρα στη δουλειά, όπως γράφει το μίνι βιογραφικό γνωριμίας στο Survivor.

Η σχέση του Νίκου Κοσμά με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία και το καράτε ήταν εκείνο που τον κέρδισε. Στη συλλογή του μετρά νίκες, μετάλλια και τίτλους. 

Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Καράτε από το 2006, έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στον κόσμο, ενώ έχει διακριθεί κατακτώντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι διακριίσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Ο νέος παίκτης του Survivor έχει κερδίσει πέντε φορές τον τίτλο του Βαλκανιονίκη, ενώ έχει διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά.

Πλέον είναι γυμναστής και προπονητής καράτε σε νέους. Οι φωτογραφίες στο Instagram του δείχνουν πως λατρεύει το καράτε και τους μικρούς μαθητές του, ενώ αγαπά και τα ταξίδια. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο. Μεγάλη αδυναμία φαίνεται πως έχει και στη μικρή του αδελφή, η οποία ακολουθεί τα αθλητικά του χνάρια.

iefimerida.grΠηγή