Γυμνάστριες, αθλήτριες, φοιτήτριες γυμναστικής ακαδημίας και personal trainers είναι οι περισσότεροι παίκτριες του Survivor 3, οι οποίες δηλώνουν έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις Τουρκάλες στις 2 Φεβρουαρίου.

Από την μία γυμνάστρια της Φουρέιρα και πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Αφροδίτη Σκαφίδα και από την άλλη ο ράπερ Σπύρος Γουρδούπης και ο Ελληνας ράμπο με τα τεράστια μπράτσα του Ποπάυ, σίγουρα όλοι οι παίκτες έχουν ένα κρυμμένο άσσο στον μανίκι τους που θα τους βοηθήσουν στα αγωνίσματα έναντι των 12 Τούρκων

Ωστόσο υπάρχουν και δύο τρία άτομα που ναι μεν έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό, αλλά το βασικό τους επάγγελμα δεν είναι αυτό. Παραδείγματος χάριν, ο Τόνι Σταυράτης είναι μισθοφόρος και η Δήμητρα Βαμβακούση εργάζεται ως μοντέλο, αν και έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται ακόμη μία όμορφη, εντυπωσιακή παίκτρια ονόματι Ιουλιέτα Κίτρινου.

Η Ιουλιέτα είναι βέρα Χιώτισσα και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της για το Survivor την αδικεί, καθώς σε αυτήν φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από 26 ετών.

Ο λόγος που κατατάσσεται στην δεύτερη κατηγορία είναι επειδή εργάζεται ως φωτομοντέλο και ηθοποιός.

Η Ιουλιέτα ζει μόνιμα στην Χίο, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό, πράγμα που σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να επιλεγεί από την επιτροπή του Survivor ώστε να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Χιώτισσα παρελθόν υπήρξε πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων, ενώ όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Instagram είναι πολύ γυμνασμένη.

Ωστόσο πέρα από το μόντελινγκ και την ηθοποιία, η Ιουλιέτα έχει ασχοληθεί με τα τουριστικά και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού της.

Κι αυτό γιατί ως τουριστικός πράκτορας, η Κίτρινου έχει ζήσει και εργαστεί στην Τουρκία με αποτέλεσμα να γνωρίζει την γλώσσα και την νοοτροπία των αντιπάλων.

Ετσι είναι σίγουρο πως η Ιουλιέτα θα φανεί πολύ χρήσιμη στην ελληνική 12αδα, καθώς θα μπορεί να καταλαβαίνει τα σχόλια και τις οδηγίες της τούρκικης ομάδας στα αγωνίσματα.

iefimerida.grΠηγή