Τα ζώδια για σήμερα 26/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 26/01 ξεκινά με τον Κριό..Με την αντίθεσης Σελήνης – Άρη, αν στη δουλειά σας συναλλάσσεστε με το κοινό θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα, εκτός αν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους άλλους με σκοπό να διεκπεραιώσετε υποθέσεις χωρίς να υπάρχει ανάγκη από διπλωματία και συμπάθεια. Όποιος κι αν είναι ό λόγος έχετε την τάση να εκνευρίζεστε εύκολα τώρα – ειδικά μέσα στην οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καλοί σας τρόποι και η διπλωματία σας, εντυπωσιάζουν σήμερα! Μπορείτε να φθάσετε σε συμφωνίες, γιατί εσείς είστε πρόθυμοι να ακούτε τους άλλους και θα προσέξετε να μην τους αποξενώσετε με παρορμητικές παρατηρήσεις. Αρμονία θα επικρατήσεις στον εργασιακό σας χώρο λόγω της προσπάθεια σας να βλέπει και τις δύο πλευρές του κάθε ζητήματος. Όποια κι αν είναι η ερωτική σας ζωή, υπάρχει έντονη τάση για σεξουαλικές σχέσεις που μπορεί  να είναι απειλή για τους σταθερούς δεσμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε τις βασικές σας υποχρεώσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, και αξιοποιήστε την τεχνολογία για να προωθήσετε τις δράσεις σας! Σημαντικό επίσης είναι ελιχθείτε και να αποφύγετε κινδύνους από έναν κακό υπολογισμό ή επειδή βρεθήκατε στην ανάγκη να πιστέψετε σε μία ευκαιρία. Να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας και στον τρόπο με τον οποίο δηλώνετε τις προθέσεις σας στον/στην σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπομονή σας ή ανοχή σας θα δοκιμασθεί σε ένα παράγοντα της δουλειάς σας από κάτι που θα συμβεί, το οποίο δεν θα μπορείτε να ανεχθείτε  ή δεν θα σας αρέσει. Θα πιεστείτε στον οικονομικό τομέα από έναν κακό χειρισμό ή από ένα έκτακτο έξοδο το οποίο δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Επίσης δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μία συναισθηματική δοκιμασία ή και μία ρήξη με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Η επιμονή σας θα φέρει αποτελέσματα και όπου συναντήσετε εμπόδια θα έχετε την νόηση να αλλάξετε κατεύθυνση και επιδιώξεις. Οι μετακινήσεις όμως και τα ταξίδια είναι καλό να τα αποφύγετε, αν δεν έχετε τις απαραίτητες εγγυήσεις εάν πρόκειται για την δουλειά σας. Γενικά πρέπει να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις μεγάλες αποστάσεις. Παραμείνετε αισιόδοξοι και ανεπηρέαστοι στα ερωτικά σας αλλά μην περιμένετε ιδιαίτερες βελτιώσεις τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Άρη – Δία πολλαπλασιάζει τις προοπτικές της επιτυχίας σας. Πετυχαίνετε πολλά με το τον λιγότερο δυνατό κόπο. Κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα. Ευνοούνται σήμερα επαφές και ευχάριστες μετακινήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να πραγματοποιήσετε εκδρομές ή κάποιες ρομαντικές αποδράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ασφάλεια στον εργασιακό σας χώρο θα είναι σημαντικό  και θα αποτελέσει σημαντικό μέλημα σας σήμερα. Αποφύγετε να δώσετε βάση σε υποσχέσεις ή να χαλαρώσετε την πίεση όσον αφορά την τακτοποίηση κάποιου χρεωστικού λογαριασμού τρίτων απέναντι σας. Κάποιοι φόβοι σας έρχονται στην επιφάνεια και  κάποιος που ξέρει ένα σας μυστικό χρειάζεται ιδιαίτερη συμπεριφορά και καλόπιασμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια γεγονότα θα σας δείξουν ξεκάθαρα τις προθέσεις κάποιων ανθρώπων που δεν είχατε υπολογίσει σωστά μέχρι σήμερα, αλλά θα σας  βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε μία πραγματικότητα ή οποία τον τελευταίο καιρό έχει σταθεροποιηθεί και εσείς είχατε παραβλέψει. Εάν σκέφτεστε κάποιες επιθετικές οικονομικές πρωτοβουλίες καλό θα ήτα να τις αναβάλλετε για αργότερα. Στα συναισθηματικά σας να προσέξετε τα λόγια έχοντα υπ’ όψη σας ότι και  ο/η σύντροφός έχει νεύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να συζητήσετε ή να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας τώρα. Επίσης καλό θα ήταν να αφήσετε για αργότερα παραγγελίες ή κάποιο εκσυγχρονισμό στον χώρο της δουλειά σας. Σήμερα ίσως πιεστείτε από τους δανειστές σας (εάν έχετε), ενώ μερικοί από εσάς θα χρειαστεί να συμβάλλετε στις οικονομικές ανάγκες δικών σας ανθρώπων. Στα ερωτικά σας φροντίστε να ισορροπήσετε τον εγωισμό σας με τον συναισθηματισμό σας για να κάνει τον/την σύντροφο σας πιο ανεκτικό/η στα «καπρίτσια» σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο και απομακρυνθείτε από συνεργάτες και άτομα που δεν έχουν πρόθεση να σας εξυπηρετήσουν ή δεν αποδίδουν υλικό όφελος για το αντικείμενο της εργασίας σας. Όσοι έχετε οικονομικές συναλλαγές φανείτε προνοητικοί, μεταθέστε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Εάν περιμένετε να εισπράξετε είναι πιθανό να περιμένετε λίγο ακόμη. Ένα περαστικό σύννεφο θα σκοτεινιάσει τον ορίζοντα των αισθηματικών σας αλλά και των κοινωνικών σας σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να προσέξετε σήμερα τι θα λέτε και τι θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο. Εννοείται βέβαια πως δεν πρέπει να επιχειρήσετε νέα ξεκινήματα τώρα, για κανέναν λόγο, υπάρχει περίπτωση ένα περιστατικό να ματαιώσει κάποια εργασιακή σας επιδίωξη. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει περίπτωση να εισπράξετε σήμερα κάποια χρήματα, αλλά προσέξτε την υπερκαταναλωτική σας τάση. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα επικοινωνίας στα αισθηματικά σας λόγω της καυστικής σας γλώσσας.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να υποστηρίξετε δυναμικά τις θέσεις και τις απόψεις σας στον εργασιακό σας χώρο κυρίως.  Θα εισπράξετε την ηθική στήριξη από άτομα κύρους και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στο επαγγελματικό σας στερέωμα. Θα έχετε την υποστήριξη από τον/την σύντροφό σας εάν του/της εκφράσετε τα συναισθήματά και τα σχέδια σας.Πηγή