Θανάσης Βισκαδουράκης: “Να συμπεριφέρεστε καλύτερα, είναι υποτιμητικό, είναι ο πάτερ Αντώνιος, δεν είναι παπάς“ (video)

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει μεγαλώσει σε ίδρυμα, Θανάσης Βισκαδουράκης, ξέσπασε με αφορμή τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, κατά του αστυνομικού Καλλιακμάνη, και του είπε να τον αποκαλεί Πάτερ Αντώνιο και όχι απλά παπά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο πήρε θέση για τις καταγγελίες κατά της «Κιβωτού του Κόσμου» και τη μαρτυρία ενός πρώην τρόφιμου της δομής στην εκπομπή του Alpha.

Σε ορφανοτροφείο μεγάλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης- Τί είπε για τον Πάτερ Αντώνιο

«Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες» ξεκίνησε να λέει ο ηθοποιός και τότε ο αστυνομικός Γεώργιος Καλλιακμάνης πήρε τον λόγο, προσφωνώντας τον πατέρα Αντώνιο «παπά». Το γεγονός ενόχλησε τον ηθοποιό.

«Να συμπεριφέρεστε καλύτερα, κύριε Καλλιακμάνη. Δεν είναι παπάς, είναι ο πάτερ Αντώνιος. Είναι υποτιμητικό. Δεν μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί. Θα μιλήσετε σε εμάς, που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα; Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε τα δικά μας» απάντησε σε έντονο ύφος ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλάει για τις δομές της Κιβωτού του κοσμου

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Θανάσης Βισκαδουράκης θέλησε να μοιραστεί τη δική του προσωπική εμπειρία. «Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την Κιβωτό, όπως και το Χαμόγελο. Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα».

«Όταν μπήκα εγώ μωρό μέχρι να ενηλικιωθώ, όλοι δραπέτευαν. Το 2022 δεν γίνεται αυτό αλλά δυσκολίες θα υπάρχουν. Δεν είναι εύκολη η διοίκηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά που οι ψυχές τους είναι διαλυμένες. Στη σημερινή εποχή δεν σηκώνουμε χέρι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Για να έχει μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον μάλλον κάτι ξέρει καλύτερα ο Θανάσης και καλά λέει ότι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις εκφράσεις μας για τον Πάτερ Αντώνιο και την Κιβωτό. Εξάλλου η δικαιοσύνη δεν έχει απαφανθεί ακόμα.

Μαρίνα Νικολάκη / ipliroforia.gr


Πηγή