Η μηχανή κομμάτια. Το κοντέρ κολλημένο Κεριά αναμμένα στο σημείο, όπου ο Γιάννης και τον Γιώργος «έσβησαν» στην άσφαλτο. Ήταν μόλις 20 ετών

«Δεν μπορώ να πω… είμαστε συγγενείς… Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο… έχω «μουρλαθεί» από το πρωί», λέει συγγενής του 20χρονου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην συμβολή με την Αρέθα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να περάσουν με κόκκινο και να συγκρουστούν με το μαύρο αυτοκίνητο που επιχειρούσε εκείνη την ώρα να στρίψει.

Άλλη είναι η εκδοχή που δίνουν οι συγγενείς των δύο νεαρών: «Αυτό που μαθαίνω, γιατί είναι πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια, είναι ότι το τροχαίο συνέβη γιατί κάποιος πέρασε με κόκκινο. Μου έχουν πει ότι αυτός που πέρασε με κόκκινο ήταν το αυτοκίνητο».

«Πάτα το Γιώργη…»

Ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν και οι δύο τις μηχανές….

«Έγινε η σύγκρουση η μηχανή με το αυτοκίνητο και έχουν σκοτωθεί δύο παλικάρια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος», δηλώνει συγγενείς του 20χρονου.

Για τα δύο αδικοχαμένα παλικάρια στον πόλεμο της ασφάλτου οι μηχανές ήταν τρόπος ζωής…

«Παιδιά είναι, δεν θα τους άρεσε (η βόλτα με μηχανή); Αλλά ξέρω ότι προσέχανε».

Φίλοι των παιδιών τοποθέτησαν λίγα φαναράκια στο σημείο του δυστυχήματος. Συγκέντρωσαν ό,τι απέμεινε από την μοιραία κόκκινη μηχανή και άφησαν τα κομμάτια δίπλα στο διαλυμένο στροφόμετρο.

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του ΙΧ ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όσο η τροχαία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος, δύο οικογένειες στην Πάτρα θρηνούν για τα παιδιά τους.megatv.com