Τι ξενερώνει τους άντρες στο κρεβάτι;

Είναι απολύτως φυσιολογικό οι γυναίκες να θέλουν να ευχαριστήσουν τον σύντροφο τους στο κρεβάτι, κάνοντας διάφορα πράγματα που του αρέσουν, ωστόσο πόσες από αυτές σκέφτονται τι δεν του αρέσει;

Δυστυχώς κορίτσια, υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνετε στο κρεβάτι, που η πλειοψηφία των ανδρών τα βρίσκει άκρως ενοχλητικά.

Επιτρέψτε μας λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας δέκα πράγματα που ξενερώνουν τους περισσότερους άνδρες στο κρεβάτι:

Όλοι έχουμε ανασφάλειες, ωστόσο είναι πολύ ενοχλητικό όταν μια γυναίκα παίρνει συνεχώς στάσεις που κολακεύουν το σώμα της ή κάνει σεξ μόνο σε απόλυτο σκοτάδι. Πιστέψτε μας, την ώρα της πράξης το μόνο που δεν κοιτάμε, είναι αν έχετε κυτταρίτιδα ή πόσο πρήστηκε η κοιλιά σας μετά το βραδινό. Η γοητεία σας κρύβεται στην αυτοπεποίθηση σας.

Για μερικούς δεν είναι και κάτι τόσο σπουδαίο, ωστόσο πολλοί άνδρες το βρίσκουν αηδιαστικό (Ομοίως και οι γυναίκες!). Μπορεί να ακούγεται περίεργο, καθώς μιλάμε για τα δικά μας σωματικά υγρά, ωστόσο δεν μας αρέσει. Φυσικά δεν μιλάμε για λίγη ώρα μετά την πράξη, αλλά για τις περιπτώσεις που συμβαίνει αμέσως μετά.

Ένας άλλος λόγος για να ξενερώσουμε, είναι φυσικά η έλλειψη καθαριότητας. Το ανθρώπινο σώμα και τα υγρά του έχουν φυσική οσμή, η οποία δεν είναι πάντα ευχάριστη και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό, όμως υπάρχει διαφορά όταν μια γυναίκα δεν έχει κάνει ντους και δεν έχει περιποιηθεί τον εαυτό της. Αυτό εννοείται ότι ισχύει και για εμάς.

Η απροθυμία μιας γυναίκας να κάνει στοματικό αν δεν το κάνουμε εμείς πρώτα, ή όταν δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει την δυσφορία της όταν το κάνει, είναι κάτι που το βρίσκουμε άκρως ενοχλητικό. Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που το κάνουν για να μας ξεφορτωθούν μια ώρα αρχύτερα, που ούτε και αυτό μας αρέσει.

Ο άντρας είναι ο κυνηγός, όμως μας αρέσει να μας δείχνει και η σύντροφος μας ότι μας ποθεί και να κάνει πότε πότε αυτή την πρώτη κίνηση για σεξ.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η αλήθεια είναι ότι ξενερώνουμε όταν μια γυναίκα προχωρήσει μαζί μας από το πρώτο ραντεβού. Αφενός μας δείχνει ότι ενδιαφέρεται πρωτίστως για το σεξ και αφετέρου, δε μας δίνει το περιθώριο να έχουμε να περιμένουμε κάτι για τη συνέχεια.

Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά αφού φτάσει στην κορύφωση. ‘Άλλοι κοιμούνται αμέσως, άλλοι πεινάνε και κάποιοι… κλαίνε! Μία γυναίκα που κλαίει μετά το σεξ μπορεί όχι απλά να μας ξενερώσει, αλλά και να μας κομπλάρει. Δεν ξέρουμε πώς να το χειριστούμε και μας φέρνει σε δύσκολη θέση.

Το 80% των ανθρώπων διεγείρεται σεξουαλικά με το να ενσωματώνει την βωμολοχία στο κρεβάτι, ωστόσο αυτό είναι κάτι που γίνεται συνήθως σε συννενόηση με τον σύντοφο μας και δεν αρχίζουμε να του μιλάμε σαν νταλικέρης χωρίς μια μικρή προειδοποίηση πρώτα. Αν το δεχτεί προχωράτε ανάλογα.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια γυναίκα να ξαπλώνει και το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει εμάς από πάνω να κάνουμε όλη την δουλειά, και αυτή να μην κουνάει δαχτυλάκι. Νιώθουμε ότι το κάνει από αγγαρεία.

Ντύνεται για να πάει στην δουλειά με σέξι φουστές, φορεματάκια και τακούνια, και μόλις γυρίζει σπίτι φοράει φόρμες. Κορίτσια οι άντρες είμαστε οπτικοί τύποι, οπότε δεν είναι κακό που και που να προσπαθήσετε να ντύνεστε σέξι για εμάς.


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ