Όλοι γνωρίζουμε πως είναι να σε σνομπάρει κάποιος – είτε πρόκειται για ένα τυχαίο πρόσωπο στο δρόμο είτε για κάποιον που αγαπάμε. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα όταν σε σνομπάρει η Νικόλ Κίντμαν στις Χρυσές Σφαίρες

Πόσο μεγάλη μπορεί μπορεί να είναι η απογοήτευση όταν κάποιος σε σνομπάρει μπροστά σε όλη την ελίτ του Χόλιγουντ – με χιλιάδες ανθρώπους να παρακολουθούν την σκηνή από την τηλεόραση;

Την απάντηση λογικά θα μπορεί να την δώσει ο Ράμι Μάλεκ, ο ηθοποιός της ταινίας «Bohemian Rapsody», τον οποίο αγνόησε επιδεικτικά η Νικόλ Κίντμαν κατά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών. 

Ο 37χρονος Μάλεκ προσπάθησε να χαιρετίσει επί σκηνής τη διάσημη ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν, αλλά εκείνη δεν τον είδε και το αποτέλεσμα ήταν πολύ… επώδυνο για τον ίδιο. 

Αλλά το χειρότερο είναι πως ο ηθοποιός, που κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του ως Φρέντι Μέρκιουρι, προσπάθησε και απέτυχε να κερδίσει την προσοχή της Κίντμαν όχι μία, αλλά δύο φορές.

Φυσικά, όσοι παρακολούθησαν την σκηνή από το σπίτι, αντέδρασαν ανάλογα. Κάποιος τουίταρε: «Ο Ράμι Μάλεκ που προσπαθεί να μιλήσει στην Νικόλ Κίντμαν είναι σαν να προσπαθώ εγώ να μιλήσω με τον έρωτα της ζωής μου». «Το να βλέπεις τον Ράμι να προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή της Νικόλ Κίντμαν ήταν οδυνηρό» έγραψε κάποιος άλλος.

iefimerida.grΠηγή