Οι σχέσεις είναι δύσκολες και γι’ αυτό θέλουν προσπάθεια, επιμονή, υπομονή και φυσικά σωστούς χειρισμούς. Προφανώς και αναφέρομαι στον πρώτο καιρό και όχι αφού έχει περάσει ένα διάστημα όπου ο ένας έχει αρχίσει να μαθαίνει και να καταλαβαίνει τον άλλο.

Το διάστημα λοιπόν το αναγνωριστικό, τότε που προσπαθείς να βρεις τα πατήματά σου, είναι που γίνονται και τα περισσότερα λάθη. Διότι εμείς, ως γυναίκες, από ένα σημείο και μετά πλημμυρίζουμε με ανασφάλειες και αμφιβολίες με αποτέλεσμα να βγαίνει ο χειρότερός μας εαυτός.

Κάτι που συνήθως δε βοηθά, είναι η επικοινωνία η οποία συνήθως –πια- γίνεται μέσω γραπτών μηνυμάτων! Όταν λοιπόν όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει ροή και φυσικά φλερτ, δεν υπάρχει λόγος ούτε να αγχώνεσαι ούτε φυσικά και να πανικοβάλλεσαι.

Ξέρεις πού κάνουμε το λάθος; Όταν εκείνος αρχίσει να ξενερώνει και να μην επικοινωνεί. Όταν λοιπόν στο πρώτο μήνυμα λάβεις ψυχρή απάντηση, το δεύτερο μείνει αναπάντητο, όπως και το τρίτο, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να παρατήσεις την κατάσταση.

Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος; Το κατεβατό! Ναι φίλη μου, το οργισμένο μήνυμα που οι περισσότεροι στέλνουμε όταν θίγεται ο εγωισμός μας και που κατά 99,9999999% μένει αναπάντητο.

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να στείλεις κάτι τέτοιο, βγες μια βόλτα να χαλαρώσεις και σύντομα θα σου περάσει.

queen.grΠηγή