Το Power of Love έκανε πρεμιέρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και οι νέοι παίκτες συστήθηκαν στο κοινό, δείχνοντας έτοιμοι να βρουν την αγάπη.

Η άφιξη του Power of Love έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι της αγάπης ρίχτηκε στη μάχη της prime time ζώνης, σε αντίθεση με πέρυσι που έπαιζε απόγευμα, καθώς στην απογευματινή ζώνη τη θέση του έχει βρει το My Style Rocks.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή στον προγραμματισμό του καναλιού του Φαλήρου. Σύμφωνα με το κόνσεπτ των δύο ριάλιτι εκτός από το καθημερινό επεισόδιο υπάρχει και το gala, όπου επιβραβεύονται οι κορυφαίοι παίκτες, ενώ άλλοι αποχωρούν. Αν και είχαμε συνηθίσει τα βράδια της Παρασκευής να βλέπουμε το gala του My Style Rocks, αυτό αλλάζει από φέτος, καθώς τη θέση του παίρνει η μεγάλη βραδιά του Power of Love.

Το gala της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, μεταφέρεται το βράδυ της Κυριακής στις 21:00.

Το πρόγραμμα του καναλιού, βέβαια, αναμένεται να αλλάξει ξανά όταν στο «παιχνίδι» μπει το Survivor, το οποίο και θα πάρει τη θέση του Power of Love στην prime time ζώνη, ενώ το My Style Rocks θα ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν του. Να θυμίσουμε πως πέρυσι το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου.

iefimerida.grΠηγή