Η ομοσπονδία της “αλμπισελέστε” μετονόμασε τις προπονητικές της εγκαταστάσεις σε “Λιονέλ Αντρές Μέσι”, προκειμένου να τιμήσει τον 35χρονο σούπερ σταρ για τα όσα έχει προσφέρει στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Όπως ανακοίνωσε ο Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, το προπονητικό κέντρο της “αλμπισελέστε” φέρει πλέον το όνομα του Λιονέλ Μέσι!

«Ζήσαμε μια ιστορική μέρα στο “Casa de Ezeiza”, που από σήμερα θα μετονομαστεί σε “Lionel Andres Messi”, ως φόρο τιμής στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας της Αργεντινής που ήταν μαζί μας για άλλη μια φορά», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κλαούντιο Τάπια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Λιονέλ Μέσι πήρε τον λόγο και δήλωσε: «Σας ευχαριστώ επειδή αυτό είναι κάτι πολύ συναισθηματικό για μένα. Είκοσι χρόνια πριν ήρθα εδώ σε αυτό το μέρος και ένιωσα ιδιαίτερη ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια πολύ, πολύ ιδιαίτερη αναγνώριση για μένα».//

 

ertsports.gr