Η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της μόλις πριν από δύο μήνες και τώρα μπορεί να περηφανεύεται καθώς το «Becoming» βρίσκεται στην κορυφή των bestsellers για 47 ημέρες, ξεπερνώντας ακόμη και το ρεκόρ του βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που είχε κυκλοφορήσει το 2012.

Η αυτοβιογραφία της κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και τον Καναδά στις 13 Νοεμβρίου και μέσα σε μία μόλις εβδομάδα έγινε αμέσως bestseller των New York Times. Μάλιστα, έχει πουλήσει περισσότερα βιβλία από οποιοδήποτε άλλο βιβλίο που έχει εκδοθεί στις ΗΠΑ το 2018.

Και τώρα το Amazon αποκάλυψε πως το «Becoming» είναι το νούμερο 1 βιβλίο που πωλείται στην σελίδα του σε όλες τις μορφές εδώ και 47 συνεχόμενες ημέρες, κάτι που ξεπερνά ακόμη και τις πωλήσεις του βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Αυτό σημαίνει ότι το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα είναι ένα από τα bestsellers της δεκαετίας.

Από το 1995 που το Amazon άρχισε να παρακολουθεί τις πωλήσεις, μόνο επτά τίτλοι είχαν μεγαλύτερη παραμονή στην πρώτη θέση.

Τέσσερα από αυτά ήταν της JK Rowling: «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς» το 2000, «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα» το 2003, «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος πρίγκιπας» το 2005 και ο «Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου ‘το 2007.

Τα άλλα τρία ήταν ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» το 2003, το «Για Μια νέα Ζωή» του Έκχαρτ Τόλε το 2005 και οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» το 2012.

Ο εκδοτικός Οίκος του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα «Penguin Random» αρνήθηκε να ενημερώσει για τις συνολικές πωλήσεις μέχρι σήμερα. Ωστόσο, κατά την πρώτη εβδομάδα πώλησής του, το «Becoming» πούλησε πάνω από 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα, όπως είχε αναφέρει η εταιρεία τον Νοέμβριο.

iefimerida.grΠηγή