Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω των social media. Από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν τεστ για τον covid-19 ήταν η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη και ο γιος τους, οι οποίοι είναι αρνητικοί.

Ωστόσο, ο Περιφερειάρχης Αττικής στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του είχε έρθει σε επαφή και με άλλα άτομα. Ήδη το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου εξήγησαν πως θα κάνουν το τεστ μιας και χθες είχαν καλεσμένο στο στούντιο της εκπομπής τους τον Γιώργο Πατούλη.

Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» μάθαμε πως λόγω του Περιφερειάρχη σταματούν τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς. Ο λόγος; Είχε έρθει σε επαφή με τον Χάρη Ρώμα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή του Open, ο Γιάννης Πουλόπουλος, τα γυρίσματα που ήταν προγραμματισμένα για τις επόμενες μέρες ακυρώνονται, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ όλοι οι συντελεστές της σειράς.

«Κάθε Τετάρτη έχουν περιφερειακό συμβούλιο, οπότε έρχονται σε επαφή. Εγώ ρώτησα τον κύριο Πατούλη και για τον Χάρη Ρώμα και μίλησα χθες αργά και με συνεργάτη του Χάρη και μου είπε ότι για προληπτικούς λόγους και μέχρι να γίνουν όλα τα τεστ τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς δεν θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Ούτως ή άλλως έχουν ένα πολύ μεγάλο στοκ επεισοδίων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

newsbeast.gr



Πηγή