Οτι γινόταν και δεν γνωρίζαμε στο My Style Rocks αποκάλυψε η φετινή νικήτρια Φωτεινή Τράκα.

Η παίκτρια με το ιδιαίτερο στιλ που πήρε και τα 30.000 ευρώ βρέθηκε καλεσμένη στο «Μαζί σου» και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ερωτώμενη πότε έβρισκε το χρόνο για να κάνει τα ψώνια της, η Φωτεινή Τράκα απάντησε πως τα γυρίσματα ήταν χωρισμένα κατά δύο την ημέρα, οποτε πριν από αυτά τα κορίτσια του My Style Rocks είχαν περίπου τρεις με τέσσερις μέρες για να προετοιμάσουν για όλα τα γυρίσματα μαζί.

Οσο για το budget που είχαν και τις αγορές, η Φωτεινή Τράκα εξήγησε… «Κάποια ρούχα τα αγοράζαμε μόνες μας. Κάθε εβδομάδα η παραγωγή μας έδινε από 500 ευρώ για να τα αξιοποιήσουμε σε ρούχα. Κάποια τα αγοράζαμε, κάποια όμως τα ράβαμε. Κυρίως τα ρούχα του Gala, επειδή ήταν πιο εντυπωσιακό…», αποκάλυψε.

Η νικήτρια του My Style Rocks αποκάλυψε μάλιστα πως είχε κερδίσει πέντε φορές τα 2.500 φορές που κέρδιζε η καλύτερη παίκτρια στο τέλος κάθε εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει πως μαζί με τα 30.000 ευρώ είχε κερδίσει από πριν και ακόμη 12.000 ευρώ.

Οσο για τι θα κάνει τα χρήματα;  «Θα ήθελα να ξεκινήσω κάποια δικά μου πράγματα, γιατί είμαι πολύ δυναμική σαν χαρακτήρας και μ΄ αρέσει να πάρω το πάνω χέρι», ανέφερε η Φωτεινή Τράκα.

iefimerida.grΠηγή