Μία μεγάλη αλλαγή που κανείς δεν περίμενε ανακοίνωσαν οι κριτές του MasterChef.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα bootcamps ξεκίνησαν και έτσι ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε σε τι θα διαφοροποιηθεί φέτος το MasterChef 3 από τις προηγούμενες χρονιές.

Φέτος, λοιπόν, το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, αφού κάθε κριτής αναζητά να συμπληρώσει 7 άτομα στην ομάδα του.

Ετσι στο φετινό MasterChef θα υπάρχουν τρεις ομάδες, μία δηλαδή για κάθε παίκτη, ενώ οι κριτές θα αναλάβουν τον ρόλο του μέντορα για την ομάδα τους και φυσικά θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν κάποιον «δικό τους» στον τελικό του MasterChef.

«Στη φετινή μάχη που έχετε να δώσετε στην κουζίνα του MasterChef η μεγάλη αλλαγή είναι η εξής, έχουμε και εμείς άμεση εμπλοκή. Φέτος έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας 7 ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας. Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μεντορές σας. Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου. Στην ουσία πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting (αναζήτηση) και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι «κόβει» καλύτερα, δηλαδή ποιος θα διακρίνει τον επόμενο MasterChef», είπαν οι κριτές τους διαγωνιζόμενους μάγειρες που ξεκίνησαν να σκέφτονται σε ποια ομάδα θα ήθελαν να είναι, καθώς σε περίπτωση που λάμβαναν ποδιά από περισσότερους από έναν κριτές, θα καλούνται να διαλέξουν με την σειρά τους που θέλουν να πάνε.

iefimerida.grΠηγή