Αρχική ΠΑΙΔΙ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Τι παιχνίδια να παίζετε στον κήπο

Τι παιχνίδια να παίζετε στον κήπο


Εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό του χειμώνα

  1. Ώρα για τσάι. Αφήστε τα παιδιά να καλέσουν τους φίλους τους (ακόμα κι ένα άτομο αρκεί) και να μεταφέρουν έξω τα λούτρινα ζωάκια τους. Θα χρειαστούν μικρά φλιτζάνια, τσαγιέρα, τραπεζομάντιλο, κεκάκια και φυσικά καλό καιρό.
  2. Παιχνίδια με το σκύλο. Αν έχετε κατοικίδιο και κήπο, δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι για τα παιδιά. Εκτός του ότι χαίρονται και έρχονται πιο κοντά με ζωάκι σας, γυμνάζονται και εκτονώνονται με τον ιδανικότερο τρόπο.
  3. Νεραιδόσπιτο. Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν πέτρες, φύλλα και άλλα μικροαντικείμενα που θα βρουν στον κήπο σας και να τα χρησιμοποιήσουν σαν υλικά κατασκευής. Θα χρειαστείτε απλά λίγη κόλλα και μπόλικη φαντασία.
  4. Το πεζοδρόμιο μπορεί να γίνει τέλειο κουτσό αν μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω κουτάκια με κιμωλία. Αρκεί να ανήκει σε εσάς και όχι στο δήμο ή σε κάποιο γείτονα.
  5. Κούνια από ρόδα. Αν έχετε μία παλιά μεγάλη ρόδα και ένα δεντράκι, έχετε και ένα τέλειο παιδικό παιχνίδι. Απλά θυμηθείτε να το πλύνετε πολύ καλά και να το κρεμάσετε σωστά με διπλό κόμπο από το δέντρο.
  6. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Αν δεν μπορείτε να βάλετε μπασκέτα στον κήπο, μία και μόνο μπάλα αρκεί για να παίζετε και να τρέχετε όλη μέρα παίζοντας ποδόσφαιρο.

Πηγή: vita.grΠηγή

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com